Informatie avonden aanleg glasvezel in Westenveld in volle gang

/, RENDO Buitenaf/Informatie avonden aanleg glasvezel in Westenveld in volle gang

Informatie avonden aanleg glasvezel in Westenveld in volle gang

Uw internet is al jarenlang traag. ‘Even’ een foto doorsturen of bestand downloaden is er niet bij. Ook de kwaliteit van het beeld op uw tv laat te wensen over. En bij een regenbui valt het beeld al helemaal weg. Maar… daar gaat verandering in komen. Er komt glasvezel in Westerveld!

Alle inwoners van het buitengebied van Westerveld krijgen hetzelfde aanbod: namelijk de keuze uit vijf dienstaanbieders voor een passend glasvezelabonnement en een vastrechtvergoeding. Er kan worden gekozen voor een maandelijkse betaling van €10,07 of een eenmalige afkoop. Wordt er gekozen voor het laatste, dan betaal je €1.150,- als er wordt ingeschreven vóór 21 september (na deze datum wordt €1.300,- in rekening gebracht). Aanmelden kan door een abonnement bij een dienstaanbieder af te sluiten. De inschrijfperiode loopt tot 15 oktober 2018. Heeft 40% van de bewoners uit het buitengebied van Westerveld voor deze datum een abonnement afgesloten? Dan krijgt de aanleg van glasvezel een GO!

Laat u goed informeren!
We kijken inmiddels terug op 3 goed bezochte informatieavonden in Wilhelminaoord, Diever en Wapse. Inwoners van Westerveld  hebben de gelegenheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld het aanbod en/of planning. Tijdens deze avonden zijn de dienstaanbieders aanwezig in de vorm van een informatiemarkt en kunnen de bezoekers na afloop langs gaan om gerichte vragen te stellen.

Vandaag zijn we in Dwingeloo in Grand Café hotel de Brink en donderdag 6 september in Dorpshuis de Veldkei. Inwoners zijn van harte welkom om één van deze avonden bij te wonen. Deze starten om 19.30 uur en rond de klok van 21.30 uur sluiten we de avond af.

 

2018-09-04T09:50:33+02:004 september 2018|