RENDO ParkNed verzorgt de aanleg en het beheer van een open zakelijk glasvezelnetwerk.

Het aanbod van RENDO ParkNed bestaat dus uit de passieve verbinding waarover een van de beschikbare providers van uw keuze diensten kan leveren zoals zakelijk internet, telefonie, alarmlijnen, VoIP en PIN-diensten. U betaalt aan ons het vastrecht per maand en de eenmalige aansluitkosten.

Voor internet, telefonie en overige diensten sluit u een overeenkomst met een van de beschikbare providers. Omdat niet elk bedrijf dezelfde behoefte heeft als het gaat om specificaties, is de prijsstelling van ons aanbod gerelateerd aan de gekozen internetsnelheid en het servicelevel. De maandelijkse vastrechtvergoeding is er in vier varianten zoals hieronder te zien is. Naast de genoemde vastrechtvergoedingen neemt u een abonnement af bij een provider.

Abonnement Aantal VLans* Snelheid (symmetrisch) Maandbedrag vastrecht en belichting Service Level
Entry Acces en Internet 1 Vlan 50 Mbit/s € 69,00 Best Effort
Easy 2 Vlan 100 Mbit/s € 99,00 Next Business Day
Basis 2 Vlan’s 100 Mbit/s € 129,00 24/7
Extra >2 Vlan’s >250 Mbit/s € 250,00 24/7

* Meerdere Vlan’s kunnen van belang zijn om het internetverkeer separaat te laten lopen van bijvoorbeeld uw telefonie en/of beveiligingssystemen.

Daarnaast betaalt u eenmalige aansluitkosten. De hoogte van dit bedrag hangt af van de gekozen contractstermijn.

  • 1 jaar –  € 995,00 exclusief btw.
  • 3 jaar – € 750,00 exclusief btw.
  • 5 jaar –  € 0,00

Wanneer u alleen de aansluiting wil laten aanleggen en u geen abonnement afsluit dan verzorgen wij de aansluiting op glasvezel voor € 1.250,00 exclusief btw.

Hieronder vindt u de beschrijving van de aangeboden diensten en de Algemene Voorwaarden RENDO ParkNed B.V. Ook kunt u hier een SEPA machtigingsformulier downloaden om ons toestemming te verlenen voor betaling via automatische incasso van het kwartaalbedrag. Deze kunt u uitprinten en ondertekenen en samen met het volledig ingevulde en ondertekende aanmeldformulier, kopie van geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde en een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, versturen naar: RENDO ParkNed, Postbus 18 7940AA in Meppel.