U heeft een bedrijf. U heeft met veel passie en werklust iets opgebouwd waar u trots op kunt zijn.

Het is van levensbelang voor uw bedrijf dat alle werkprocessen vlekkeloos kunnen verlopen, dat u bereikbaar bent voor uw klanten en dat u klaar bent voor de toekomst. Databestanden die u verstuurt en ontvangt worden steeds groter en er komen steeds meer toepassingen bij in uw bedrijf die gebruik maken van dezelfde internetverbinding. Waar de limiet van uw huidige koperen internetverbinding al bijna is overschreden, begint het bij glasvezel.

Naast het feit dat glasvezel snellere internetverbindingen mogelijk maakt, zijn deze verbindingen bovendien symmetrisch: de uploadsnelheid is gelijk aan downloadsnelheid. Dat maakt internet via glasvezel uitermate geschikt voor het versturen van grote bestanden, iets dat voor verreweg de meeste bedrijven een dagelijks wederkerend fenomeen is. RENDO ParkNed richt zich op de aanleg van betaalbaar zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen en maakt zakelijk glasvezel toegankelijk voor het MKB. Voorheen was zakelijk glasvezel slechts voorbehouden voor bedrijven in het grootzakelijke segment.

RENDO ParkNed is als joint venture opgericht tussen RENDO en Levelfour Networks, de aandelen zijn gelijk verdeeld over beide partijen. Levelfour Networks is gespecialiseerd in de aanleg en het beheer van glasvezel op bedrijventerreinen. Samen met u als ondernemer maakt RENDO ParkNed glasvezel bereikbaar voor iedereen en dragen wij met veel enthousiasme bij aan een goed vestigingsklimaat voor bedrijven en economische groei in uw regio. Stap daarom over op glasvezel en kies het abonnement dat het beste bij uw bedrijf past.