DELTA Fiber Netwerk en RENDO Fiber hebben in elkaar een samenwerkingspartner gevonden voor de aanleg van glasvezel in Westerveld.

Wanneer 35% van de inwoners van Darp, Diever, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Vledder, Wapse, Wapserveen en Wilheminaoord ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 9 december 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Klik voor meer informatie  op de onderstaande button.

Westerveld

DELTA Fiber Netwerk en RENDO Fiber werken samen om het allersnelste internet beschikbaar te maken voor de bedrijventerreinen in Zwartewaterland (Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis) en voor de bedrijventerreinen Oevers in Meppel. Als 30% van de ondernemers vóór 7 december 2020 een abonnement afsluit bij één van de zes telecomaanbieders, komt er glasvezel. Klik voor meer informatie op de onderstaande buttons.

Zwartewaterland
Meppel

RENDO Fiber en Delta Fiber Nederland hebben in elkaar een samenwerkingspartner gevonden voor de aanleg van glasvezel in Zwartewaterland en IJsselmuiden. Aanmelden voor glasvezel doet u door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de vijf telecomaanbieders. Vóór 21 september 2020 moet 35% van de inwoners zich aanmelden voor glasvezel. Dan starten wij met de aanleg.

Zwartewaterland
IJsselmuiden
RENDO buitenaf