RENDO en Glasvezel buitenaf zijn een samenwerking aangegaan voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van de Kop van Overijssel.

Daarmee komt snel internet nu ook in zicht voor de kop van de provincie. In alle andere delen van de provincie Overijssel is al glasvezel aangelegd, of wordt daarmee een begin gemaakt. RENDO en Glasvezel buitenaf willen 6.500 adressen in het buitengebied van glasvezel voorzien. RENDO en Glasvezel buitenaf hebben eind 2017 het benodigd aantal abonnementen gehaald en zijn in mei van dit jaar begonnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Kop van Overijssel

RENDO en Glasvezel buitenaf zijn een samenwerking aangegaan voor de aanleg van glasvezel in de kernen van gemeente Steenwijkerland.

De glasvezelcampagne in de kernen in Steenwijkerland is gestart. De gemeente is opgedeeld in twaalf deelgebieden. Vóór 30 september 2019 moet in elk van deze gebieden 40% van de inwoners zich aanmelden voor glasvezel. Want dan starten we begin volgend jaar met de aanleg van glasvezel. Voor meer informatie klik op onderstaande link.

Steenwijkerland

Het Drents Glasvezel Collectief, RE-NET en Glasvezel buitenaf hebben in elkaar een samenwerkingspartner gevonden voor de aanleg van glasvezel in Noordoost Drenthe.

DGC zet zich al jaren in om een glasvezelnetwerk te realiseren. Bewoners  kunnen zich aanmelden voor een glasvezelabonnement bij een van de beschikbare providers.  In de stichting Drents Glasvezel Collectief (DGC) werken meer dan 30 dorpen, kernen en alle bijbehorende buitengebieden in de gemeenten Tynaarlo, Aa en Hunze en Assen samen aan de komst van glasvezel. We willen alle woningen en bedrijven van Yde-De Punt tot Schoonloo en van Zuidlaarderveen tot aan Ekehaar gaan voorzien van supersnel internet, digitale televisie en telefonie. Wanneer op 17 december 2018 het minimale aanmeldpercentage van 45% gehaald is, dan starten RE-NET en Glasvezel buitenaf in 2019 met de bouw van het glasvezelnetwerk.

Noordoost Drenthe

RENDO en Glasvezel buitenaf hebben in elkaar een samenwerkingspartner gevonden voor de aanleg van glasvezel in de Kop van Overijssel – kernen.

De glasvezelcampagne in de kernen van Kop van Overijssel: Grafhorst, Wilsum, ‘s-Heerenbroek, IJhorst en Rouveen is gestart! In elke kern moet minimaal 35% van de inwoners zich vóór 2 maart 2020 aanmelden voor glasvezel.

Aanmelden kan je doen door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de vijf dienstaanbieders. Je hoeft daarnaast geen aansluitkosten te betalen.

Kop van Overijssel – Kernen

RENDO en Glasvezel buitenaf hebben in elkaar een samenwerkingspartner gevonden voor de aanleg van glasvezel in Nijeveen.

Aanmelden voor glasvezel kan je doen door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de vijf dienstaanbieders. Vóór 2 maart 2020 moet 35% van de inwoners zich aanmelden voor glasvezel. Dan starten wij met de aanleg.

Nijeveen
RENDO buitenaf