RE-NET legt een open glasvezelnetwerk aan. De huidige providers, SNLR, Prewest, TriNed en Tweak hebben de mogelijkheid om hun diensten te leveren via ons glasvezelnetwerk.

Nieuwe telecomaanbieders door samenwerking
RE-NET Hoogeveen heeft sinds kort een samenwerking met DELTA Fiber Nederland, een telecombedrijf met
netwerken door heel Nederland. Dankzij deze samenwerking kunnen wij de telecomaanbieders DELTA en Caiway
welkom heten op het glasvezelnetwerk van Hoogeveen. Beide aanbieders leveren internet, televisie, telefonie en
mobiele diensten. Daarnaast is recentelijk Freedom toegetreden tot het glasvezelnetwerk.

De particuliere markt wordt bediend door Caiway, Delta, SNLR, TriNed, Tweak en Freedom, waarvan de door deze providers aangeboden Alles-in-1 pakketten het beste aansluiten bij de behoefte van de consument. Daarnaast zijn er op zakelijk gebied ook twee mogelijkheden, TriNed Zakelijk en Prewest.

Caiway

Telefoonnummer: 088 2249 099

Delta

Telefoonnummer: 0118- 22 55 85

Prewest

Telefoonnummer: 088 7739333

SNLR

Telefoonnummer: 088 8820300

TriNed

Telefoonnummer: 088 0803030

Tweak

Telefoonnummer: 0900 8932543

Tweak

Telefoonnummer: 088 01156666

Hoe kiest u nu tussen alle abonnementen die de providers u aanbieden precies de juiste uit? Het belangrijkste is dat u eerst voor uzelf bepaalt welke zaken het belangrijkst voor u zijn. U kunt uw keuze baseren op de laagste prijs als u functionaliteit van ondergeschikt belang vindt. Of op het gemak van Interactieve Televisie zodat u op elk moment programma’s kunt terugkijken, wanneer u met enige regelmaat niet in de gelegenheid bent om uw favoriete TV-programma te bekijken. Ook kan het zijn dat een hoge internetsnelheid van belang is omdat er meerdere personen tegelijk gebruik moeten kunnen maken van internet. Als u eenmaal helder heeft aan welke behoeften de diensten van uw provider moeten voldoen dan is het tijd om contact op te nemen met de providers. Zij kunnen het aanbod afstemmen op uw wensen en er op die manier voor zorgen dat u voor lange tijd een tevreden klant zult zijn bij ze.

Over Caiway

Dichtbij betekent voor ons

Werken aan steeds betere televisie-, internet- en telefoniediensten. Bij Caiway doen we dat vol overtuiging en al meer dan 30 jaar. Daardoor weten we dat goed luisteren meer oplevert dan mooie praatjes. En dat kundige, persoonlijke service minstens zo belangrijk is als een snelle en betrouwbare verbinding.

Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klanten in heel Nederland van onze ervaring en gedrevenheid. Met als resultaat dat we zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. Daarbij vergeten we ook de buitengebieden niet. Want sinds dat we in 2012 zijn begonnen met het leveren van diensten via glasvezel, is het onze ambitie om ook daar zo’n 500.000 huishoudens toegang te geven tot het allermodernste netwerk.

Zo zijn we in de afgelopen drie decennia voortdurend bezig geweest om de techniek van morgen in je huiskamer te krijgen. Zonder uit het oog te verliezen dat mensen uiteindelijk belangrijker zijn dan bits en bytes. Met Caiway ben je dan ook verzekerd van een aanbieder die de nieuwste ontwikkelingen echt voor iedereen bereikbaar maakt. Nu en in de toekomst.

Ga naar website

Over Delta

Kies hier je eigen weg

DELTA biedt zijn klanten al twintig jaar het beste internet met vriendelijke service. Betaalbaar en voor iedereen. In de onderzoeken van de Consumentenbond hebben we al jaren een mooie plek in de top drie. In Zeeland weten ze al langer waar je voor het beste internet moet zijn: daar kiest zeven op de tien huishoudens voor DELTA.

Iedereen is anders, de een wil Netflix en de ander net niks. Daarom kies je voor glasvezel van DELTA, want dan heb je alle vrijheid om zelf te kiezen wat je nodig hebt. En verander het volgende maand gewoon weer. Jij kiest zelf wat je aan zet.

Ga naar website

Over Prewest

Prewest is uw specialist op het gebied van telecom, beveiliging en automatisering! Wij zorgen ervoor dat u voordelig en in hoge kwaliteit kunt bellen, dat al uw eigendommen optimaal beveiligd zijn en dat u met de beste producten op een betrouwbaar en snel netwerk kunt werken.

Prewest beschikt over ruim 10 jaar ervaring en vakbekwame monteurs. Hierdoor kunnen wij u deskundig advies bieden en uw klus van een perfecte afwerking voorzien. Gepaard met een uitgebreid assortiment en een breed scala aan diensten zorgt dit ervoor dat u bij ons altijd de beste oplossing voor uw telecom-, beveiligings- en/of automatiseringsvraagstuk vindt.

Bij Prewest bent u verzekerd van de beste service. Zo komen wij al onze producten bij u installeren en bent u bij Prewest altijd voorzien van deskundig beheer, een snelle helpdesk en optimale security. En omdat wij telecom, beveiliging en automatisering met elkaar combineren, vindt u bij ons alles wat u nodig heeft op één plek!

Prewest biedt u alle mogelijkheden op het gebied van telecom. Wij maken het mogelijk om voordelig en flexibel te bellen via het internet met onze VoIP-oplossingen (vast én mobiel), maar bieden u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een traditionele telefooncentrale of voor een analoog/ISDN-aansluiting. Daarnaast biedt Prewest u de beste internetverbindingen; zowel ADSL als het razendsnelle glasvezel.

Ga naar website

Over SNLR

Wij zijn SNLR! Een provider voor sneller internet, televisie en vaste telefonie via glasvezel. Vaak geloven onze klanten in de toekomst van glasvezel en vinden zij de wereld, de natuur en het klimaat belangrijke onderwerpen. SNLR is een groene provider, dit betekent dat wij graag iets terug willen doen voor het milieu en dat doen we samen met jou. Iedere klant van SNLR draagt automatisch bij aan een beter milieu, voor nu en in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk. Jij toch ook?

Ga naar website

Over TriNed

Altijd dichtbij, betrouwbaar en servicegericht…

TriNed is gevestigd in Sint-Oedenrode. Sinds 1999 levert TriNed internet en telefonie via ADSL. In 2008 werden deze diensten aangevuld met televisie en ook via glasvezel aangeboden. Zo is dit familiebedrijf één van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven op de diensten van TriNed.

TriNed Zakelijk heeft op maat gemaakte pakketten voor bedrijven en (overheids-) instellingen.

TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en eigen servicemonteurs. Zo heeft u altijd de klantenservice bij u om de hoek en dat is erg handig. De diensten internet, telefonie en televisie worden geleverd aan particulieren, instellingen en bedrijven. Informeer via 0880 80 3030 naar de mogelijkheden.

Ga naar website

Samenwerking TriNed en EP:Kuik

TriNed werkt samen EP:Kuik. Bij EP:Kuik staat service en kwaliteit erg hoog in het vaandel. Er geldt dan ook een ‘de klant is koning’ mentaliteit.
EP:Kuik zal altijd haar uiterste best doen om u zo professioneel mogelijk te adviseren en te begeleiden bij uw aankoop.

Ook na de verkoop gaat onze service veel verder. Wij bezorgen niet alleen onze producten, maar sluiten dit ook aan en geven eventueel uitleg over de werking. Ook is het mogelijk dat onze monteurs bij u aan huis reparaties uitvoeren. In het geval van een reparatie, garantie of een eventueel mankement aan uw product zullen wij onze uiterste best doen om uw probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen. Mocht een apparaat niet snel te repareren zijn, dan hebben we meestal wel een leenapparaat. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website.

Over Tweak

Traditionele internetaanbieders. Dat zijn toch van die enorm grote bedrijven, verstopt in anonieme kantoorgebouwen, met hulplijnen waar je langs vijf medewerkers moet voor je antwoord op je vraag hebt? Bij Tweak doen we het anders.

Wij zijn een echt familiebedrijf, ontstaan uit de community rond techsite Tweakers.net. Ons doel: vanuit de polder de laatste technologie op het gebied van internet beschikbaar maken voor een eerlijke prijs. Zonder restricties. In het begin richtten we ons vooral op echte ‘tweakers’ die alles uit hun verbinding wilden halen. Sindsdien zijn wij geëvolueerd tot een volledig internetbedrijf, met een aanbod voor iedereen die waarde hecht aan de laatste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie.

Betekent dit dat wij langzaam opschuiven richting de internetreuzen? Absoluut niet! Tweak blijft het familiebedrijf uit de polder dat volledig onafhankelijk van de grote reuzen zijn eigen plan trekt. Tweak blijft met passie voor techniek en internet strijden voor internetvrijheid zonder beperkingen. Tweak blijft jou het beste van ons netwerk bieden voor een eerlijke prijs. En Tweak blijft de enige internetprovider waar je gewoon eens langs kunt komen voor een kop koffie. Als je klant van ons besluit te worden lijkt het ons leuk als je je mening over ons zou willen geven.

Ga naar website

Over Freedom

With Freedom comes privacy

Freedom Internet is een jonge internetprovider die oude idealen koestert: een vrij, open en toegankelijk internet voor iedereen, waarbij veiligheid, privacy en kwaliteit de kernwaarden zijn. Waarden die ruim 25 jaar geleden tijdens het ontstaan van internet zo vanzelfsprekend leken, maar inmiddels flink onder druk staan. Deze waarden willen we weer centraal stellen, nieuwe glans geven en uitdragen. En dat is hard nodig. Verankerd in het verleden richten we onze blik op de toekomst: het is tijd voor verandering. Lees alles over waar Freedom voor staat.

Freedom is ook een vrije ISP, niet gebonden door aandeelhouderswaarde maar door de best mogelijke dienstverlening. Freedom BV hangt onder Stichting Appeltaart die het ideologisch gehalte van de BV bewaakt en continu actueel houdt. Deze bijzondere juridische structuur borgt dat we ons niet verliezen in commerciële verleidingen. En de mooiste stok achter de deur is onze domeinnaam freedom.nl – aan ons in bruikleen gegeven door Bits of Freedom. Als we ons niet aan onze doelstellingen houden, kan BoF deze domeinnaam terugeisen!

Ga naar website