Planning2019-02-21T16:25:22+01:00

De planning

De werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Hoogeveen worden uitgevoerd door de aannemer Van Gelder Telecom B.V. De inwoners ontvangen voorafgaand aan de werkzaamheden informatie over de graafwerkzaamheden en de plaatsing van de glasvezelaansluiting in huis.

Voordat de aannemer aan de slag kan met de graafwerkzaamheden, start hij eerst met schouwen. Dit betekent dat de aannemer bij u langskomt om te kijken waar de aansluiting precies moet komen. Nadat de civiele graafwerkzaamheden zijn afgerond zal de aannemer starten met de aanleg van de huisaansluitingen waarbij de gegevens worden gebruikt die tijdens de schouwafspraken zijn verzameld.

De planning voor de huisaansluitingen in het huidige projectgebied ziet er als volgt uit:

  • Pesse en Fluitenberg: Week 49-2018 t/m 10-2019
  • Stuifzand en Tiendeveen: Week 8 t/m 13-2019
  • Nieuweroord, Noordscheschut, Nieuwlande, Hollandscheveld en Elim: Week 12 t/m 22-2019

Van Gelder Telecom zal ongeveer twee weken voorafgaand aan de aanleg van de huisaansluiting in uw woning contact opnemen om de afspraak vast te leggen. Nadat de huisaansluiting is aangelegd en werkend is opgeleverd zal de provider zo snel mogelijk een installatieafspraak maken. Op het moment dat de installatieafspraak met de nieuwe provider vaststaat, is het tijd om het abonnement bij uw huidige provider op te zeggen met inachtneming van een maandelijkse opzegtermijn. Zo heeft u weliswaar een aantal weken overlap maar daarentegen de zekerheid dat u niet zonder diensten komt te zitten.

Wilt u weten wanneer er bij u een huisaansluiting wordt aangelegd of heeft u andere vragen over de planning? Neem dan contact op met de servicedesk van Van Gelder Telecom, telefoonnummer 038 443 14 29 of per e-mail via afspraaktelecom@vangelder.com