Planning2018-12-18T11:42:57+00:00

De planning

Zoals u ongetwijfeld uit het nieuws vernomen is op 5 januari 2018 het minimale deelnamepercentage voor glasvezel in de ZaandDörpen is behaald. Meer dan 50% van de inwoners uit het buitengebied van Hoogeveen heeft een glasvezelabonnement afgesloten. En dat betekent dat we glasvezel gaan aanleggen in dit gebied! Maar wat betekent dit voor u en wat kunt u verwachten?

De werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Hoogeveen worden uitgevoerd door de aannemer Van Gelder Telecom B.V. De inwoners ontvangen voorafgaand aan de werkzaamheden informatie over de graafwerkzaamheden en de plaatsing van de glasvezelaansluiting in huis.

Voordat de aannemer aan de slag kan met de graafwerkzaamheden, start hij eerst met schouwen. Dit betekent dat de aannemer bij u langskomt om te kijken waar de aansluiting precies moet komen.

Wilt u weten wanneer er bij u een huisaansluiting wordt aangelegd of heeft u andere vragen over de planning? Neem dan contact op met de servicedesk van Van Gelder Telecom, telefoonnummer 038 443 14 29 of per e-mail via afspraaktelecom@vangelder.com