Aanbod2018-06-28T11:07:16+00:00

Ons aanbod

Het aanbod is simpel en bestaat uit twee delen. Samen vormen deze twee het aanbod:

  1. Abonnement bij een provider voor televisie, internet en telefonie.
  2. Vastrechtvergoeding à €8,95 per maand.

Een voorwaarde is dat 50% van een deelgebied zich inschrijft voor een glasvezelabonnement bij één van de providers. Alleen als de 50% wordt gehaald, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd. Op 5 januari 2018 hebben de bewoners van 51% van de aan te sluiten adressen een abonnement besteld bij een van de beschikbare glasvezelproviders. Hiermee is het minimale aanmeldpercentage gehaald voor de Zaanddörpen om te kunnen starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Hoewel de inschrijfperiode voor de aanleg van een gratis glasvezelaansluiting inmiddels is verstreken, kunt zich nog steeds bij één van de providers aanmelden. U betaalt dan éénmalig aansluitkosten ter hoogte van €695,-.

Hoe meld ik mij aan voor een glasvezelabonnement?

Een overstap van uw huidige provider naar een glasvezel aanbieder is eenvoudig gemaakt. Hieronder leest u op welke manier u dit kunt doen.

Hoe kiest u nu tussen alle abonnementen die de providers u aanbieden precies de juiste uit? Het belangrijkste is dat u eerst voor uzelf bepaalt welke zaken het belangrijkst voor u zijn. U kunt uw keuze baseren op de laagste prijs als u functionaliteit van ondergeschikt belang vindt. Of op het gemak van Interactieve Televisie zodat u op elk moment programma’s kunt terugkijken, wanneer u met enige regelmaat niet in de gelegenheid bent om uw favoriete TV-programma te bekijken. Ook kan het zijn dat een hoge internetsnelheid van belang is omdat er meerdere personen tegelijk gebruik moeten kunnen maken van internet. Als u eenmaal helder heeft aan welke behoeften de diensten van uw provider moeten voldoen dan is het tijd om contact op te nemen met de providers. Zij kunnen het aanbod afstemmen op uw wensen en er op die manier voor zorgen dat u voor lange tijd een tevreden klant zult zijn bij ze.