RE-NET legt een open glasvezelnetwerk aan. Dit houdt in dat ons netwerk beschikbaar is voor alle providers die ons netwerk willen gebruiken om diensten te leveren aan de consument of zakelijke gebruiker. Met ingang van de nieuwe vraagbundeling kunnen wij u het heugelijke nieuws meedelen dat wij voor de kernen Tiendeveen, Nieuweroord, Elim en Nieuwlande naast TriNed, Tweak en Prewest, twee nieuwe providers op ons netwerk mogen verwelkomen: Caiway en Delta glasvezel. Hiermee wordt de keuzevrijheid voor de consumentenmarkt op ons netwerk verdubbeld!

TriNed

Telefoonnummer: 088 0803030

Tweak

Telefoonnummer: 088  7739333

Tweak

Telefoonnummer: 0900 8932543

Tweak

 Telefoonnummer: 088 2249099

Delta

Telefoonnummer: 0118 225585

Delta

Telefoonnummer: 088 8820300

Hoe kiest u nu tussen alle abonnementen die de providers u aanbieden precies de juiste uit? Het belangrijkste is dat u eerst voor uzelf bepaalt welke zaken het belangrijkst voor u zijn. U kunt uw keuze baseren op de laagste prijs als u functionaliteit van ondergeschikt belang vindt. Of op het gemak van Interactieve Televisie zodat u op elk moment programma’s kunt terugkijken, wanneer u met enige regelmaat niet in de gelegenheid bent om uw favoriete TV-programma te bekijken. Ook kan het zijn dat een hoge internetsnelheid van belang is omdat er meerdere personen tegelijk gebruik moeten kunnen maken van internet. Als u eenmaal helder heeft aan welke behoeften de diensten van uw provider moeten voldoen dan is het tijd om contact op te nemen met de providers. Zij kunnen het aanbod afstemmen op uw wensen en er op die manier voor zorgen dat u voor lange tijd een tevreden klant zult zijn bij ze.

Wilt u een prijsvergelijking maken? Dat kan. Klik hiervoor op de link.

Over TriNed

Altijd dichtbij, betrouwbaar en servicegericht…

TriNed is gevestigd in Sint-Oedenrode. Sinds 1999 levert TriNed internet en telefonie via ADSL. In 2008 werden deze diensten aangevuld met televisie en ook via glasvezel aangeboden. Zo is dit familiebedrijf één van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven op de diensten van TriNed.

TriNed Zakelijk heeft op maat gemaakte pakketten voor bedrijven en (overheids-) instellingen.

TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en eigen servicemonteurs. Zo heeft u altijd de klantenservice bij u om de hoek en dat is erg handig. De diensten internet, telefonie en televisie worden geleverd aan particulieren, instellingen en bedrijven. Informeer via 0880 80 3030 naar de mogelijkheden.

Ga naar TriNed

Over Tweak

Traditionele internetaanbieders. Dat zijn toch van die enorm grote bedrijven, verstopt in anonieme kantoorgebouwen, met hulplijnen waar je langs vijf medewerkers moet voor je antwoord op je vraag hebt? Bij Tweak doen we het anders.

Wij zijn een echt familiebedrijf, ontstaan uit de community rond techsite Tweakers.net. Ons doel: vanuit de polder de laatste technologie op het gebied van internet beschikbaar maken voor een eerlijke prijs. Zonder restricties. In het begin richtten we ons vooral op echte ‘tweakers’ die alles uit hun verbinding wilden halen. Sindsdien zijn wij geëvolueerd tot een volledig internetbedrijf, met een aanbod voor iedereen die waarde hecht aan de laatste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie.

Betekent dit dat wij langzaam opschuiven richting de internetreuzen? Absoluut niet! Tweak blijft het familiebedrijf uit de polder dat volledig onafhankelijk van de grote reuzen zijn eigen plan trekt. Tweak blijft met passie voor techniek en internet strijden voor internetvrijheid zonder beperkingen. Tweak blijft jou het beste van ons netwerk bieden voor een eerlijke prijs. En Tweak blijft de enige internetprovider waar je gewoon eens langs kunt komen voor een kop koffie. Als je klant van ons besluit te worden lijkt het ons leuk als je je mening over ons zou willen geven.

Ga naar Tweak

Over Prewest

Prewest is uw specialist op het gebied van telecom, beveiliging en automatisering! Wij zorgen ervoor dat u voordelig en in hoge kwaliteit kunt bellen, dat al uw eigendommen optimaal beveiligd zijn en dat u met de beste producten op een betrouwbaar en snel netwerk kunt werken. Prewest beschikt over ruim 10 jaar ervaring en vakbekwame monteurs. Hierdoor kunnen wij u deskundig advies bieden en uw klus van een perfecte afwerking voorzien. Gepaard met een uitgebreid assortiment en een breed scala aan diensten zorgt dit ervoor dat u bij ons altijd de beste oplossing voor uw telecom-, beveiligings- en/of automatiseringsvraagstuk vindt. Bij Prewest bent u verzekerd van de beste service. Zo komen wij al onze producten bij u installeren en bent u bij Prewest altijd voorzien van deskundig beheer, een snelle helpdesk en optimale security. En omdat wij telecom, beveiliging en automatisering met elkaar combineren, vindt u bij ons alles wat u nodig heeft op één plek!

Ga naar Prewest

Over Caiway

Snel en betrouwbaar internet, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie. Gewoon goed glasvezel tegen een gewoon goede prijs, dat is Caiway. Bij Caiway houden we het graag persoonlijk. Zo komen we bij u langs wanneer u uitleg wilt over onze producten. Of helpen we u bij de installatie. En ook telefonisch staan we altijd klaar voor al uw vragen. Gewoon goed vinden wij dat. Al vinden onze klanten dat vaak buitengewoon. Caiway biedt keuze uit vier gewoon goede pakketten, die u vervolgens helemaal af kunt stemmen naar uw eigen behoeften.

Ga naar Caiway

Over Delta glasvezel

Iedereen is anders, de een wil Netflix en de ander net niks. Daarom kies je voor glasvezel van DELTA, want dan heb je alle vrijheid om zelf te kiezen wat je nodig hebt. En verander het volgende maand gewoon weer. Jij kiest zelf wat je aan zet. DELTA biedt zijn klanten al twintig jaar het beste internet met vriendelijke service. Betaalbaar en voor iedereen. In de onderzoeken van de Consumentenbond hebben we al jaren een mooie plek in de top drie. In Zeeland weten ze al langer waar je voor het beste internet moet zijn: daar kiest zeven op de tien huishoudens voor DELTA.

Ga naar Delta

Over SNLR

Wij zijn SNLR! Een provider voor sneller internet, televisie en vaste telefonie via glasvezel. Vaak geloven onze klanten in de toekomst van glasvezel en vinden zij de wereld, de natuur en het klimaat belangrijke onderwerpen. SNLR is een groene provider, dit betekent dat wij graag iets terug willen doen voor het milieu en dat doen we samen met jou. Iedere klant van SNLR draagt automatisch bij aan een beter milieu, voor nu en in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk. Jij toch ook?

Ga naar SNLR