Klant-werft-klant actie

Tijdens de vraagbundelingsperiode voor de aanleg van glasvezel in Elim, Nieuwlande, Nieuweroord en Tiendeveen, heeft 15% van de inwoners zich aangemeld. Dit is te weinig om met de aanleg van het glasvezelnetwerk te starten. Wij hebben minimaal 670 aanmeldingen (40%) nodig om over te gaan tot de aanleg. Om dit aantal te bereiken hebben wij uw hulp nodig!

Hiervoor introduceert RE-NET Hoogeveen de klant-werft-klant actie.
Zowel voor u als voor de nieuwe abonnee is dit voordelig. Uw voordeel kan daarbij behoorlijk oplopen!

Bij het aanbrengen van iedere nieuwe klant betaalt u als bestaande klant 6 maanden geen vastrechtvergoeding. De nieuwe abonnee betaalt eveneens 6 maanden geen vastrechtvergoeding. Indien de klant nog geen abonnement heeft afgesloten, kan deze geen stapelkorting krijgen. Enkel en alleen een half jaar korting voor zichzelf en een half jaar voor een andere klant welke besluit mee te doen.

Onze actievoorwaarden:

 • De actie is geldig van 1 t/m 30 september 2019.
 • Breng een buurman of buurvrouw, kennis of vriend aan als nieuwe klant en betaal 6 maanden geen vastrechtvergoeding van € 5,95 per maand.
 • Er zit geen limiet op het aantal nieuwe klanten dat u als bestaande klant kunt aanbrengen tijdens de actieperiode. De korting kan dus behoorlijk oplopen.
 • Om deel te nemen aan de actie dient u bijgaand formulier in te vullen met de benodigde gegevens en aan ons te retourneren (met behulp van bijgevoegde antwoordenvelop, scan per e-mail of foto via whatsapp).
 • Indien u nog geen abonnement heeft afgesloten en u zelf en eventueel buurman aanmeldt, ontvangt u beide 6 maanden korting op uw vastrecht. Dit is eenmalig van toepassing.
 • Wanneer op 1 oktober in totaal tenminste 670 aanmeldingen binnen zijn, wordt de administratie geüpdatet. De verrekening van de actie vindt plaats op het moment dat u gebruik gaat maken van uw abonnement bij uw provider.
 • De korting is niet te vervangen door een contante uitkering.
 • De korting vervalt bij verhuizing naar een locatie die buiten het aansluitgebied van RE-NET Hoogeveen valt.
 • De korting wordt verleend nadat de nieuwe deelnemer een contract heeft ondertekend bij één van de beschikbare serviceproviders én administratieve verwerking hiervan.

De abonnees hebben een brief ontvangen met daarin onder andere het inschrijfformulier en de actieposter. Mocht u niet in het bezit zijn van deze documenten, dan zijn deze hieronder te downloaden:

Aanmeldformulier klant-werft-klant
Poster IK DOE MEE

Hoe meld ik mij aan voor een glasvezelabonnement?

Een overstap van uw huidige provider naar een glasvezel aanbieder is eenvoudig gemaakt.

Het aanbod is simpel en bestaat uit twee delen. Samen vormen deze twee het aanbod:

 1. Abonnement bij een provider voor televisie, internet en telefonie.
 2. Vastrechtvergoeding à €5,95 per maand.

Hoe kiest u nu tussen alle abonnementen die de providers u aanbieden precies de juiste uit? Het belangrijkste is dat u eerst voor uzelf bepaalt welke zaken het meest belangrijk voor u zijn. Als u eenmaal helder heeft aan welke behoeften de diensten van uw provider moeten voldoen dan is het tijd om contact op te nemen met de providers. Zij kunnen het aanbod afstemmen op uw wensen en er op die manier voor zorgen dat u voor lange tijd een tevreden klant zult zijn bij ze.

Meer informatie over de te nemen stappen vind u op de aanbod pagina.