Ziet u ook het belang in van de aanleg van een glasvezelnetwerk en ‘trekt u graag de kar’, dan zijn wij op zoek naar u! 

Om ervoor te kunnen zorgen dat ook dit project succesvol zal worden afgerond is de hulp van bewoners die deze ambassadeursrol kunnen vertolken onmisbaar.
Een ambassadeur heeft als belangrijkste doel om ervoor te zorgen dat het project bij alle bewoners onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast maakt een ambassadeur het mogelijk dat iedereen die met het project in aanraking komt in staat is om een juiste, persoonlijke afweging te maken. Iedere ambassadeur mag dat doen op zijn of haar eigen manier. Een ambassadeur kan bijvoorbeeld helpen bij het maken van een vergelijking tussen providers of het invullen van een bestelformulier van een van de glasvezelproviders.

Wij willen graag in contact komen met ambassadeurs uit het gebied. Vindt u het ook belangrijk dat glasvezel in het buitengebied van uw gemeente komt? En ziet u een rol als ambassadeur wel zitten? Meld u zich dan aan via info.glasvezel@re-net.nl onder vermelding van aanmelden ambassadeur. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de servicedesk. Op deze wijze komt u direct in contact met één van de collega’s van RE-NET die u kunnen meenemen in taken en verantwoordelijkheden van een ambassadeur. De servicedesk is op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur bereikbaar op nummer 0522 – 768 110.