Ons aanbod

Het aanbod is simpel en bestaat uit twee delen. Samen vormen deze twee het aanbod:

  1. Abonnement bij een provider voor televisie, internet en telefonie.
  2. Vastrechtvergoeding à €5,95 per maand.

Een voorwaarde is dat 40% van de huishoudens zich inschrijft voor een glasvezelabonnement bij één van de providers. Alleen als de 40% wordt gehaald, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd. Wanneer u na 25 juni 2019 een abonnement bestelt bij een van de beschikbare providers dan betaalt u eenmalige aansluitkosten. U betaalt dan éénmalig een bedrag ter hoogte van €695,-.voor de aanleg van een glasvezelaansluiting bij u in de meterkast.

Hoe meld ik mij aan voor een glasvezelabonnement?

Een overstap van uw huidige provider naar een glasvezel aanbieder is eenvoudig gemaakt. Hieronder leest u op welke manier u dit kunt doen.

Hoe kiest u nu tussen alle abonnementen die de providers u aanbieden precies de juiste uit? Het belangrijkste is dat u eerst voor uzelf bepaalt welke zaken het belangrijkst voor u zijn. U kunt uw keuze baseren op de laagste prijs als u functionaliteit van ondergeschikt belang vindt. Of op het gemak van Interactieve Televisie zodat u op elk moment programma’s kunt terugkijken, wanneer u met enige regelmaat niet in de gelegenheid bent om uw favoriete TV-programma te bekijken. Ook kan het zijn dat een hoge internetsnelheid van belang is omdat er meerdere personen tegelijk gebruik moeten kunnen maken van internet. Als u eenmaal helder heeft aan welke behoeften de diensten van uw provider moeten voldoen dan is het tijd om contact op te nemen met de providers. Zij kunnen het aanbod afstemmen op uw wensen en er op die manier voor zorgen dat u voor lange tijd een tevreden klant zult zijn bij ze.

Wanneer u het juiste abonnement heeft besteld bij de provider van uw keuze, en u heeft de bevestiging van de bestelling per e-mail ontvangen, dan bent u tevens aangemeld voor de aanleg van een glasvezelaansluiting. Wij worden door de provider bij wie u het abonnement heeft besteld op de hoogte gesteld dat er op uw adres een glasvezelaansluiting aangelegd moet worden door onze aannemer. U hoeft dus niet nogmaals contact met ons op te nemen wanneer u de bestelling bij de glasvezelprovider geplaatst heeft.