Aanbod2018-06-28T10:43:14+00:00

Ons aanbod

Het aanbod is simpel en bestaat uit twee delen.

  1. Abonnement bij een provider voor televisie, internet en telefonie.
  2. Vastrechtvergoeding à €8,95 per maand.

De aanleg van glasvezel in uw gebied is gebonden aan een aantal voorwaarden. Een daarvan is dat minimaal 50% van een deelgebied zich inschrijft voor een glasvezelabonnement bij één van de providers. Daarnaast is deze vraagbundeling gericht op de gebieden waar de vraag naar een snelle internetverbinding het hoogst is, namelijk de adressen die tot nog toe slechts voorzien zijn van een ADSL-verbinding over het oude koperen telefonienetwerk. Dit houdt in dat de dorpskernen waarbij praktisch alle huishoudens aangesloten zijn op het COAX-netwerk van Ziggo, vooralsnog uitgesloten zijn van deelname. Mocht er ook vanuit de op COAX aangesloten dorpskernen dermate veel belangstelling voor glasvezel worden getoond, dan zullen deze adressen in een later stadium door middel van een aparte vraagbundeling alsnog aangesloten kunnen worden.

Op 8 mei 2018 is er door de bewoners van 52,1% van de aan te sluiten adressen een glasvezelabonnement besteld. Hiermee is het minimale aanmeldpercentage dus ruimschoots gehaald. Om alsnog ook de rest van de bewoners de kans te geven om nog gebruik te kunnen maken van ons aanbod, hebben we onze actie verlengd.  Als u voor 1 september 2018 een abonnement afsluit bij een van de beschikbare glasvezelproviders, dan betaalt u géén eenmalige aansluitkosten. Na de deadline kunt u zich nog steeds bij één van de providers aanmelden. Dan betaalt u éénmalig aansluitkosten van €695,-.

Hoe meld ik mij aan voor een glasvezelabonnement?

Een overstap van uw huidige provider naar een glasvezelaanbieder is eenvoudig gemaakt. Hieronder leest u op welke manier u dit kunt doen.

U bepaalt voor uzelf welke zaken het belangrijkst voor u zijn. U kunt uw keuze baseren op de laagste prijs als u functionaliteit van ondergeschikt belang vindt. Of op het gemak van Interactieve Televisie zodat u op elk moment programma’s kunt terugkijken, wanneer u met enige regelmaat niet in de gelegenheid bent om uw favoriete TV-programma te bekijken. Ook kan het zijn dat een hoge internetsnelheid van belang is omdat er meerdere personen tegelijk gebruik moeten kunnen maken van internet. Als u eenmaal helder heeft aan welke behoeften de diensten van uw provider moeten voldoen dan is het tijd om contact op te nemen met de providers. Zij kunnen het aanbod afstemmen op uw wensen en er op die manier voor zorgen dat u voor lange tijd een tevreden klant zult zijn bij ze.