Glasvezel De Wolden, begonnen als een initiatief “voor bewoners, door bewoners” dat iedereen in de gemeente wilde voorzien van een snelle en toekomstbestendige internetverbinding via glasvezel. Bekroond door de Europese Commissie als beste bewonersinitatief van Europa en mede mogelijk gemaakt dankzij financiering door de provincie Drenthe, de gemeente De Wolden en RENDO. Het netwerk is inmiddels uitgerold, het doel van Glasvezel de Wolden is behaald. De vrijwilligers van Stichting Glasvezel De Wolden hebben daarom hun aandelen overgedragen aan RE-NET waar het bedrijf is ondergebracht in RENDO FiBER BV, een samenwerkingsverband met Delta Fiber Nederland.

Voordeel van deze overdracht is dat nu een aantal nieuwe providers tot het netwerk toetreedt waarmee de keuze voor de bewoners uitgebreid wordt en ook pakketten met mobiele telefonie aangeboden worden. Meer informatie vindt u op de website van Glasvezel De Wolden!

Vragen over Glasvezel De Wolden kunnen als vanouds aan de servicedesk worden gesteld,
via het telefoonnummer 0522 – 70 10 70 en het mailadres info@glasvezeldewolden.nl

Op dit moment wordt er in De Wolden een tweede klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd, klik hier om naar de website van Glasvezel De Wolden te gaan voor meer informatie.

 

Bekijk de website
Glasvezel de Wolden