De aanleg van glasvezel in de kernen van Elim, Nieuwlande, Nieuweroord en Tiendeveen komt steeds dichterbij. Voordat de aanleg in dit gedeelte van de gemeente Hoogeveen begint, moet er nog één belangrijke stap worden gezet. Minimaal 40% van de huishoudens moet daadwerkelijk een abonnement op het glasvezelnetwerk afsluiten.

De verenigingen van dorpsbelangen zetten zich al geruime tijd in om de aanleg van glasvezel in Elim, Nieuweroord, Nieuwlande en Tiendeveen mogelijk te maken. De inwoners zijn uitgenodigd voor één van de informatieavonden in het gebied. Tijdens de informatieavonden geven wij een toelichting op het glasvezelproject en vertellen u meer over de voordelen van glasvezel, de aanleg en de planning. Informatieavonden worden gehouden 6 en 9 mei 2019 vanaf 19.30 uur in Zaal- en Partycentrum Schoonhoven in Hollandscheveld.

Het aanbod bestaat uit een vastrechtvergoeding én een abonnement bij één van de providers (TriNed, Prewest,Tweak, Caiway en Delta) voor internet, telefonie en/of televisie of een combinatie hiervan.

Meer informatie is beschikbaar op de website, te weten: www.re-net.nl/projecten