De benodigde 40% deelname is helaas nog niet gehaald.

De inwoners in de kernen Elim, Nieuweroord, Nieuwlande en Tiendeveen in de gemeente Hoogeveen krijgen nog geen glasvezel van RE-NET Hoogeveen B.V. Vandaag werd duidelijk dat het aantal afgesloten abonnementen niet voldoende is. Helaas heeft minder dan 20% zich aangemeld tijdens de vraagbundelingsperiode. Daarom zal de campagne worden verlengd tot na de zomer.

Als iedereen die zich al heeft aangemeld, nog iemand weet te overtuigen van een stabiele, snelle glasvezelaansluiting die klaar is voor de toekomst, waarop verschillende providers (Caiway, Delta, Tweak, TriNed, en Prewest) hun diensten aanbieden, dan halen we “samen” de 40%. 

RE-NET Hoogeveen B.V. laat weten dat indien de 40% word behaald na de verlening, dat het vastrecht van de woningen die al beschikking hebben over een glasvezelaansluiting van RE-NET Hoogeveen van € 8,95 naar € 5,95 per maand zal gaan. Ook zal er na het slagen van de vraagbundeling gestart worden met de campagne in de kernen Hollandscheveld en Noordscheschut. Een succesvolle campagne in deze twee kernen zal een verdere verlaging van het vastrecht voor iedereen mogelijk maken. Ook biedt dit perspectief voor glasvezel in de wijken van Hoogeveen die nu nog niet de beschikking hebben over glasvezel.

We willen voor alle inwoners van Hoogeveen glasvezel bereikbaar maken tegen zo laag mogelijke kosten. Door een abonnement te nemen, draagt u bij aan de realisatie van deze doelstelling.

Samen gaan we voor glasvezel, u ook?