Informatiebijeenkomst Industrieterrein De Wieken en Buitenvaart

/, RENDO ParkNed/Informatiebijeenkomst Industrieterrein De Wieken en Buitenvaart

Informatiebijeenkomst Industrieterrein De Wieken en Buitenvaart

Op dinsdag 12 december waren ondernemers van industrieterrein De Wieken en Buitenvaart uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst door RENDO ParkNed B.V. over het aanleggen van een glasvezelnetwerk voor bedrijven en instelling op de industrieterreinen De Wieken en Buitenvaart.

Het uitgangspunt hierbij is dat bedrijven met een zeer beperkte investering de beschikking krijgen over een kwalitatief betere en hoogwaardige zakelijke glasvezelaansluiting.

Tijdens deze thema- en informatiebijeenkomst was de heer Prof. Cor Molenaar uitgenodigd om de ondernemers mee te nemen in de wereld online in combinatie met glasvezel.

De insteek was om de ondernemers op de hoogte te brengen van actuele ontwikkelingen en innovaties op gebied van online marketing & strategie en technologie. Ontwikkelingen als internet of Things, chips, smartphones en location bases services vragen om een nieuwe strategie en “netwerkcapaciteit” voor uw organisatie. De noodzaak als gevolg hiervan voor veilige schaalbare glasvezel toepassingen en glasvezelinfrastructuur is de basis voor deze ontwikkeling.

Houd de website in de gaten, we zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

 

 

2017-12-19T10:15:14+00:0013 december 2017|