RE-NET volgt het nieuws over de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) en zal indien nodig Het welzijn van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit, daarom volgen wij de ontwikkelingen op de voet.

Werkzaamheden
Vooralsnog gaan de komende periode geplande werkzaamheden voor de aanleg van glasvezelaansluitingen door. Uiteraard worden hierbij de nodige voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Heeft u een afspraak staan waarvoor een monteur bij u thuis moet langskomen? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze afspraak, tenzij anders gemeld, gewoon doorgaat. Uiteraard komt een monteur niet bij u langs als hij verkouden is, luchtwegklachten vertoont of koorts heeft.

Wanneer u als klant (mogelijk) besmet bent met het virus of iemand die in hetzelfde huis woonachtig is en in quarantaine/thuisisolatie zit, nemen we passende maatregelen om contact zoveel mogelijk te voorkomen.

Nieuwe ontwikkelingen
Als zich de aankomende periode nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan houden wij u op de hoogte via een update op de website van RE-NET of via uw provider.

Vragen?
Heeft u vragen over glasvezel? Dan staan wij u graag te woord.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 0522 – 768  110.
Ons pand aan de Setheweg 1 in Meppel is tot nader order tot en met 6 april 2020 gesloten voor bezoekers.